Profilul avocatului

Profilul Avocatului-Cabinet Avocat Lovin Maria Alina


Absolventa a Facultatii de Drept Cluj Napoca in anul 1998, cu o experienta in domeniul dreptului civil, dreptul asigurarilor, familiei, comercial, administrativ fiscal , dreptului muncii si asigurarilor sociale, etc de peste 20 ani, ofer clientilor servicii juridice si solutii complete pentru problemele cu relevanta juridica.

Obiectivul cabinetului vizeaza respectarea celor mai inalte standarde in rezolvarea problemelor clientilor din perspectiva juridica incercand obtinerea unui rezultat favorabil.

Serviciile cabinetului nostru de avocatură (consultanţă şi reprezentare juridică) au la bază specializarea în dreptul asigurarilor civile cuprinzand asigurari auto, asigurari de viata, asigurari navale, asigurari locuinte precum si experienţa acumulată în ultimii 20 ani de activitate desfăşurată în interesul persoanelor asigurate sau prejudiciate de catre acestia.

In situatia in care ati fost victima unui accident auto soldat cu avarii ale autoturismului sau cu vatamarea corporala a dumneavoastra sau a unui membru al familiei este important sa va cunoasteti drepturile inca de la momentul producerii evenimentului rutier, astfel incat despagubirile acordate de asigurator sa fie in concordanta cu prevederile legale fara a va fi lezate in nici un fel drepturile dumneavoastra.

Pentru ca respectam timpul clientilor nostrii raspundem solicitarilor acestora chiar si online, atunci cand va aflati in strainatate ori timpul nu va permite sa ajungeti pana la cabinet.